Inge

Inge Røysland

Synet om vinpressen

Denne ukens program har vi besøk av Åshild Bjørk Tønnesen. Hun forteller oss i dette programmet om et syn hun har hatt, som omhandler Vinpressen.

Inge

Inge Røysland

Hvilket bord spiser du av?

Mefiboset ble kalt inn til å sitte sammen med kong David og spise måltid med han, til tross for hans skrøpeligheter og fortid. Samme kallelse går ut til oss i dag, men denne gangen er det Jesus som kaller. Djevelen derimot har også dekt et bord for deg med sine retter. Hvilket bord spiser du av?

Inge

Inge Røysland

Tilbedelse

Tilbedelse er et mektig våpen i Guds rike som vi kan innta og vokse inn i. Har du lyst å bli hørt i himmelen, like opptil Guds trone, og gjøre en påvirkning i åndeverdenen? Bli en tilbeder!

Inge

Inge Røysland

Hvordan leve i legedom

Gud har gitt oss løfter når det kommer til vår helse. Ønsker du å være i den dimensjonen hvor legedom blir en realitet hver gang sykdom prøver seg? Dette er hvordan leve i legedom!

Inge

Inge Røysland

5 ting som stopper salvelsen

Finnes det noe bedre enn Guds salvelse over våre liv som hjelper oss til å stå i den tjenesten vi har fått? Dette må vi som kristne forvalte, så her har du 5 ting som stopper salvelsen.

Inge

Inge Røysland

Kom deg i posisjon

Den Hellige Ånd kaller oss til å stå i rett posisjon. Slik var det også med den samaritanske kvinnes om Jesus møtte med brønnen. Hvis vi ikke unndrar oss, men lar Gud fører oss dit vi skal være, kan det ha konsekvenser for en hel by. Kom deg i posisjon!

Inge

Inge Røysland

Den herlige veien

Paulus var en mann som opplevde en voldsom forfølgelse for det han trodde på, men han valgte ikke å la bitterhet eller sinne styre ham. Han valgte den herlige veien!

Inge

Inge Røysland

Hvordan mangel på
samarbeid kan hindre
ditt mirakel

Om ikke vi klarer å samarbeide med Gud når Han ønsker å lede oss til neste nivå, vil bli stående parkert i våre omstendigheter. Vær heller en som samarbeider med Gud slik at Han kan lede deg til ditt neste mirakel!

Inge

Inge Røysland

Gud vil gjøre det selv

Styr ikke livet ditt i egen kraft.
Slipp taket og la Gud gjøre det selv

Inge

Inge Røysland

Når Gud får din
oppmerksomhet

Gud fikk Moses sin oppmerksomhet gjennom en brennende busk og det ledet til Israels frihet. Det vil skje store ting i ditt liv når Gud får din oppmerksomhet. 

Inge

Inge Røysland

Sjekk kursen

Inge

Inge Røysland

Respekter tiden din

Vil du lære mer om hvordan du kan utnytte det fulle potensiale av din tid? Det første steget er å respektere den. Om du for eksempel har noe imot en predikat får du veldig lite ut av hans forkynnelse. Lær å respektere tiden din!

Inge

Inge Røysland

Et sunt hjerte

Vi er midt inni en møteuke i Grimstad. Her får du et rykende ferskt program rett fra teltet.

Inge

Inge Røysland

Send noen menn til Jaffa

Ny episode fra "Styrk din tro" er nå ute! Lurer du på hva som menes med ukens tittel?

Inge

Inge Røysland

Hvordan leve i autoritet

Jesus blir omtalt i Markus evangeliet som en som lærte folket med myndighet. Når Han møtte en demonbesatt person kunne Jesus drive demonen ut med kun et ord. I denne undervisningen vil du høre med om nettopp dette med å leve i autoritet!

Inge

Inge Røysland

Nederlag genererer alltid nye muligheter

Når man opplever et nederlag så åpner det seg alltid tusen nye muligheter! Føler du deg som kvinnen ved brønnen som var på et lavt sted i livet? Gi din oppmerksomhet til Jesus og la han lede deg til din neste seier!

Inge

Inge Røysland

Elias kommer

Før Jesus setter føttene sine på Oljeberget i sitt andre komme, så er det en annen som kommer i forveien for å rydde vei og sette ting i stand. Hør ukens undervisning: "Elias kommer".

Inge

Inge Røysland

Hvordan forholde seg til Jesu gjenkomst

Endetid har ofte være et fjern tema for mange, og den blir ofte tilsidesatt. Til tross for dette er bibelen veldig klar og tydelig på at Jesus kommer igjen. Her har du en undervisning på hvordan du skal forholde deg til Jesu gjenkomst!

Inge

Inge Røysland

Når bønn ikke virker

Vi er et folk som er kalt til bønn, men hva gjør du når bønn ikke virker? Hør ukens program fra "Styrk din tro"!

Inge

Inge Røysland

Kjærlighets intelligens

Noen har høy intelligens, sosial intelligens, humor intelligens osv. Men det er en type intelligens som når lengst.

Inge

Inge Røysland

Sannheten setter deg fri

Hvordan bli virkelig fri? Nytt program fra Himmelpartner. Velsignet helg!

Inge

Inge Røysland

Bånd til fortiden

Vi er alle formet og påvirket i mer eller mindre grad - på godt og vondt av vår fortid. Gud har alltid en ny begynnelse uansett fortid. Men hvordan bli kvitt hjulsporene? Håper denne videoen kan være til hjelp og velsignelse for deg

Inge

Inge Røysland

Vaksinen & dyrets merke

Bør du ta vaksinen? Det får du svar på i denne videoen.

Inge

Inge Røysland

Mysteriet om de 3 dagene

Hvorfor sier Bibelen at Jesus var død i tre dager og tre netter hvis han døde på fredag ettermiddag og var allerede stått opp søndag morgen?

Inge

Inge Røysland

Hva skjedde på Golgata?

I dag er det langfredag. Vi minner denne dagen i takknemlighet og beundring for det vår frelser og Herre Jesus Kristus gjorde for oss på Golgata. Ønsker alle en velsignet påske!

Jerusalem i bakgrunn.JPG

Gordon Tobiassen

Korset - Universets sentrum

I denne ukens undervisning for du høre Gordon Tobiassen sin tale om korset under tittelen: "Korset - universets sentrum". God påske alle sammen!

Inge

Inge Røysland

Hvordan motta helbredelse

Her får du noen gode tips til hvordan du kan ta imot Guds helbredende kraft. Velsignet helg!

Inge

Inge Røysland

Hvordan motta Guds godhet

Gud er en giver! Er du en god mottaker? Se denne ukens episode av "Styrk din tro"!