Khartoum, Sudan 2005

Julefrokost på Scandic Hotell Grimstad

October 31, 2017

Himmelpartner inviterer til frokostmøte lørdag 17 desember kl 09.00. Vi har en viktig sak på hjertet som vi vil presentere til invitertete gjester og til deg som ellers har lyst til å komme. Det gjelder innkjøp av lastebil til frakt av telt og hjelpesendinger. Inge Røysland vil holde en andakt samt dele visjonen rundt dette. Frokost kr 150,- pr person betales i resepsjonen ved adkomst.

Himmelpartner Homecoming 2016

October 31, 2017

Tusen takk til alle som kom og alle som var med å bidra på Himmelpartner Homecoming 2016. Takk til alle på kjøkkenet som lagde nydelig middag for disse to dagene. Takk til Melandsøskenene og Unni Bakken & Janne Røinås som gav oss to nydelige konserter. Over 400 gjester disse to dagene velsignet arbeidet vårt med sin støtte.

141 frelst i Serbia

October 31, 2017

7-11 oktober ble teltet reist i Leskovac helt sør i Serbia. Det har vært en stor utfordring å få til denne kampanjen da det over mange år har vært en konflikt mellom to menigheter på stedet. Under kampanjen ble disse to menighetene forent og jubelen stod i taket da pastorene fra hver menighetene stod og klemte hverandre på plattformen. 141 mennesker ble frelst. Vi planlegger nå flere kampanjer i Serbia i tiden framover.

71 frelst i Ungarn

October 31, 2017

Etter en uke i Egyesek, Ungarn og området rundt Debrecen, er 71 mennesker blitt frelst. Mange er blitt helbredet. Damen på bildet ble helbredet i beina og kan nå gå normalt. Det ble dåp på siste møte på søndagen. 10 stykker ble døpt i vann og flere ble åndsdøpt. I Egyesek blir det nå umiddelbart plantet en ny menighet etter kampanjen. Roy Sveinungsen var med som forkynner og gjorde det mulig for oss å være på to steder hver kveld.

Hjelpesendinger til Europa

October 31, 2017

Mange steder i Øst-Europa og på Balkan er det mye fattigdom. Spesielt blant sigøynere. I forbindelse med våre teltkampanjer møter vi mange mennesker i nød. Jon Helge Jåvold er kommet med i vårt arbeid og vil ta hovedansvaret for hjelpesendinger til trengende i Europa. Det er nå mulig å levere klær til Sareptas Brukthandel i Froland og direkte til lager i Reddal, Grimstad. Vi holder nå på med å finne de steder som trenger det mest og da gjerne i forbindelse med en telt kampanjene. 

Sommeråpent på Visjon Norge torsdag 7 juli 2016

October 31, 2017

Tusen takk til Astri Weber Gellein Laurendz som inviterte meg og Eivind til å synge og å snakke om utbredelsen av evangeliet i Europa. Det ble et hele  to timer langt program hvor mye av samtalen dreide seg om vekkelse, nådegaver og hunger etter Gud.

Nytt sanghefte av Inge Røysland i salg

October 31, 2017

Sanghefte med alle sangene fra CD`en Nærvær og Forskjellen for meg kan bestilles på post@himmelpartner.no. Heftet inneholder til sammen 24 sanger med besifring. Heftet koster kr 100,- inklusiv porto.

30 frelst i Tiszazentmarton og Nyiregyhaza Ungarn

October 31, 2017

Torsdag til søndag 23- 26 juni, hadde vi møter på forskjellige steder i Ungarn nær grensen til Ukraina. Til sammen tok 30 mennesker imot Jesus. Mange vitnet om helbredelse, flere ble åndsdøpt og noen ble satt fri fra demonbesettelse. Daniel Harka og meg ble også tilkalt til et mentalsykehus der et ektepar nylig var lagt inn. De hadde infiltrert seg inn en new age religion og blitt besatt. Da vi fikk lov å besøke dem, ba pastoren vi var sammen med til frelse med de. Guds fred strålte av de når vi forlot sykehuset. De er nå erklært friske og blir skrevet ut til tirsdag. Damen jeg står sammen med på det første bildet hadde bare henholsvis 35 og 40 % hørsel. Hun ble helbredet på et av møtene og hører nå helt fint.

Sesongens to første teltkampnjer, 270 tok imot Jesus

October 31, 2017

23-29 mai. Et lite telt inne i Debrecen og det store teltet i Hajduhatazat. Et team fra Norge på 9 personer og et team fra Tyskland på 8 personer vekslet mellom de to teltene. Det ble også forkynnelse i fengselet, samt flere menighetsmøter i Ungarn og Ukraina.

Tilsammen ble over 270 mennesker frelst på denne turen. Mange vitnet om helbredelse. En dame var helt døv på det ene øret. Hun ble plukket ut på kunnskapsord på onsdag, ble momentant helbredet, fikk legeattest på 100 % hørsel dagen etter og kom og viste erklæringen fra legen på fredagsmøtet. Mange ble også åndsdøpt.

Flere frelst i Ungarsk fengsel

October 31, 2017

Under teltkampanjene vi hadde i Debrecen, Ungarn 23-29-mai 2016, ble flere fanger frelst i byens fengsel. Ledelsen i fengselet var svært positiv til besøket fra det tyske teamet med Johnny og Miriam Pettersen i spissen. De skriver om dette på sine nettsider og ønsker et slikt besøk velkommen igjen.

Over 900 tok imot Jesus i India

October 31, 2017

20-24 april. Ahmednagar, India. Over 900 tok imot Jesus. Svein Egil Fikstvedt og meg delte kampanjen sammen, samt et tre dagers pastor seminar med 100 pastorer og ledere. Flere som ikke kunne gå selv ble båret til kampanjeplassen og gikk på sine egne bein hjem etter møtet. Damen på bildet jeg står i sammen med, var lam i den ene siden etter et slag. I 4 år mistet hun taleevnen, kunne verken gå eller bevege den ene armen. Miraklet skjedde og nå kan hun både gå og snakke. Damen som Svein Egil intervjuer hadde en synlig svulst på halsen sin. Når hun kom hjem og så seg i speilet oppdaget hun at den var borte. Hver kveld ble mennesker helbredet fra forskjellige sykdommer og plager. Første kvelden møte det opp 500-700 mennesker. Fra den tredje kvelden og utover hadde vi ca 2500 mennesker på plassen hver kveld. Vår koordiantaor vil nå starte arbeidet med å plante en ny menighet i Ahmednagar.

Tilsammen 26 frelst på misjonsreise i Europa

October 31, 2017

24. februar til 8 mars besøkte Daniel Harka (misjonskoordinator i Himmelparter) og meg 4 forskjellige land. I Ukraina hadde vi  pastorseminar for ca 200 pastorer og ledere. Det ble også tid til å besøke noen små menigheter på vår vei. 22 sigøynere tok i mot Jesus. I Romaia ble det flere samtaler med kirkeledere. Det planlegges nå to kampanjer i Romania til høsten. Turen gikk vider til Ungarn der vi hadde planlegginsmøter med flere pastorer. I Serbia fikk vi treffe en ny menighet som ønsker å ha teltkampanje. 4 stykker ble frelst på et møte vi hadde der.

Heddal

October 31, 2017

Det er 4. uke jeg nå besøker Elim Heddal. Jeg har vært så heldig å få backup av Salig blanding (bildet) som er med meg og synger og spiller hver kveld under møteserien. Vi har bedt til frelse, helbredelse og åndsdåp med flere mennesker. Du er hjertelig velkommen til kommende møtehelg 14.-17. apr

Tredje Sareptas Brukthandel åpnet

October 31, 2017

Svein og Anne Sofie Børstad (bildet) er leder Himmelpartner sin tredje bruktbutikk. Butikken åpnet 11. mars og er å finne på Vollekjærveien 70 på Fevik. Ting og tang du ikke har bruk for lenger mottas med takk. Hjertelig velkommen til en hyggelig handel!

200 på misjonsfest i Froland Misjonskirke

October 31, 2017

Tusen takk til alle som deltok på Himmepartner sin misjonsfest i Froland Misjonskirke 20.02.2016. Dag Johansen med god hjelp av Frode Karlsen og Øystein Grostøl laget en fortreffelig ertesuppe. Takk til alle som bakte kaker! Unni Bakken, Janne Røinås, Evangelieteamet, Inge Røysland, Roy Sveinungsen og Glenn Håkon Langemyr m/band stod for konserten. Svein Egil Fikstvedt talte Guds Ord. Det ble fullsatt sal med over 200 mennesker. Overskuddet av kvelden ble delt mellom Himmelpartner og Mission Alliance, og vil bli brukt til kommende kampanje i april.

40 frelst i Serbia

October 31, 2017

15-18 januar 2016 gikk turen til Leskovac helt sør i Serbia. Jeg fikk besøke en sigøyner menighet som har ca 500 medlemmer. På lørdagen fikk jeg forkynne evangeliet i et fjellområde hvor folk levde i stor fattigdom. Pastor Selim er i gang med to menighetsplantinger her. På søndag avsluttet vi med møte i mengiheten. Over 40 mennesker gav sitt liv til Jesus.

To nye menigheter i Ungarn

October 31, 2017

Desember 2017. Etter flere kampanjer i Ungarn sommer og høst 2015, er nå to nye menigheter etablert i Hajdusamson. I slutten av juli ba vi til frelse med 75 mennesker på en ukes teltkampanje her. Den ene menigheten er plantet av vår samarbeidspartner Istvan Lakatos og har i skrivende stund 60 medlemmer. Dette er en sigøynermenighet. Den andre menigheten er plantet av Daniel Krizst og er en blanding av sigøynere og ungarere. Daniel Krizst er lønnet av Himmepartner fram til 1. juli 2016. Da vil menigheten hans mest sannsynlig være sterk nok til å lønne han selv. Etter teltmøtene våre i Debrecen i sommer har pastor Daniel doblet sin menighet fra 50 til 100 medlemmer. Totalt ble 216 mennesker frelst på våre teltmøter fordelt på Ukraina, Serbia og Ungarn sommeren 2015.

281 gjester på årets julebord

October 31, 2017

Lørdag 21 november var 281 mennesker samlet til Julebord i Froland Misjonskirke. Kvelden åpnet med konsert ledet av Astri Lilleås Johansen. Det ble så servert juletallerken laget av mesterkokken Tor Johnsen. Heidi og Tore Kransberg ledet kvelden som ble avsluttet med sang, auksjon og loddtrekning. Et hjertevarmt takk til alle som har vært med å bidra. 

Julestemning på Sareptas Brukthandel

October 31, 2017

Julepynten er tatt fram på Sareptas Brukthandel. Du er hjertelig velkommen til å ta en titt og en kopp kaffe 🙂

Himmelpartner til nye høyder

October 31, 2017

Sareptas Brukthandel er en viktig støtte for Himmelpartner sitt arbeid. Tidligere i år ble det kjøpt inn en container for å frakte telt og tilhørende utstyr fra sted til sted i Europa. Det viste seg at det var vanskelig å få tak i lastebiler med kran til å gjøre denne jobben. Foreløpig frakter vi teltet med trailer. I løpet av vinteren må vi ta en beslutning om vi skal kjøpe vår egen trailer eller leie inn et fraktselskap til alle våre kampanjer.

Innkjøpet av container var likevel ikke bortkastet. Sareptas Brukthandel var i sterkt behov av mer lagerplass, og nå har vi løst dette ved å plassere containeren ved siden av butikken på Blakstad. En stor takk til Midtstøl Transport som hjalp oss med dette!