Avrundet rektangel 1.png

Outreach Grimstad

19. mars 2020

Hver onsdag samler det seg en gruppe mennesker fra Himmelpartner Bibelskole i sammenheng med Moria Grimstad som går ut og forkynner evangeliet og ber for syke. Det kom inn rapport om en frelst gutt som opplevde at 2 av vennene hans ble helbredet da han ba for de, rett etter han tok imot Jesus. Vi får høre om en inspirerende tro som viste seg den kvelden. "Fungerer det", spurte han flere ganger når han ble bedt om å legge hendene på vennene sine, og det gjorde det. 

Himmelpartner starter bibelskole!

25. August 2020

25. August 2020 starter Himmelpartner Bibelskole! Det vil bli et plass hvor mennesker skal utrustes og bygges for Guds rike, bli sterke i sin identitet i Kristus til å leve det livet Gud har planlagt. I skrivende tid har vi rundt 230 elever som er klare til å bli fylt opp av Guds ord. Les mer her

Guds berøring på Arabydi

19-26. juli 2020

I slutten av Juli hadde Himmelpartner sitt årlige stevne: Mountain Camp. Med besøk av blant annet Daniel Haddal, Martin Reén, Jan Egil Svinland og fler, opplevde vi en rød tråd gjennom uka med budskap som virkelig ble til oppbyggelse for forsamlingen og for de som fulgte med på Youtube. 

Det skjedde flere helbredelser, blant annet en dame som var døv på det ene øre som fikk hørselen tilbake da hun hørte på livesendingen på Youtube. Det eneste vi kan gjøre etter en slik uke er å si: Takk Gud!

Få med deg ny undervisning hver uke!

19. mars 2020

Hver fredag klokka 12:00 kan du se et nytt program fra Himmelpartner "Styrk din tro". Vi har sendinger på vår Youtube kanal "Inge Røysland", i tillegg til at vi sender på kanal 10 hver søndag klokka 19:00. Abonner på kanalen vår på Youtube så går du ikke glipp av den nyeste undervisningen.